Att välja Jonas Röjdmark vid plastikkirurgiska ingrepp

May 13, 2015

När det är dags att utföra ett plastikkirurgiskt ingrepp så är detta något som är viktigt för dig som patient, och förmodligen något som du har gått och funderat på länge. Det kan vara många anledningar till att du vill göra en plastikkirurgisk behandling eller ett ingrepp, och kan sträcka sig från ett litet näsjobb till fettreducering, bröstförstoring eller ansiktslyftning. Att välja Jonas Röjdmark på Akademikliniken i Stockholm är ett klokt och medvetet val.

Denna plastikkirurg är en av Sveriges mest meriterade inom både estetisk plastikkirurgi och rekonstruktiv plastikkirurgi, och har under de många år som verksam i branschen blivit internationellt erkänd för sina många perfekta resultat genom att utnyttja modern teknik inom plastikkirurgi till gränser som få lyckats med. Välj Jonas Röjdmark som din plastikkirurg när du vill ha en bra konsultation och ett ingrepp eller behandling med perfekt resultat för dina önskemål inom plastikkirurgi. Jonas Röjdmark kontaktar du via Akademikliniken i Stockholm.

Leave a Reply