I sommar kommer jag bada hela tiden

January 24, 2014

Jag längtar verkligen till sommaren, det finns ju många anledningar till att göra det i Sverige. Det blir varmare och mer sol och man känner sig bara gladare på sommaren. Dessutom behöver man inte ha tio lager kläder på sig. Det jag längtar till är dock min pool från svenskapoolfabriken. Jag lät bygga den förra sommaren och tyvärr så började bygget lite sent så jag hann inte bada så mycket i den innan det blev alldeles för kallt för att vara där. Nu i sommar tänker jag dock att jag ska vara där så mycket som jag bara kan. Det är ju en sån himla lyx att ha en pool på sin egen baksida, det känns inte som att det är så många i sverige som har det och jag förstår inte riktigt varför det är så. När det blir sommar kommer jag bada hela tiden.

Leave a Reply